• Landelijk gekoelde bezorging door heel Nederland
  • 5 ster review op Google
  • Versheidsgarantie
  • 06 -13735716
  • Aalsmeer & Hoofddorp
  • Landelijk gekoelde bezorging door heel Nederland
  • 5 ster review op Google
  • Versheidsgarantie
  • 06 -13735716
  • Aalsmeer & Hoofddorp

Over Yumbons

Welkom bij Yumbons, uw thuis voor heerlijke chocolade zoetigheden en meer!

Als expert in zoetigheden bezorgen, bieden wij een breed scala aan lekkernijen, van surinaamse hapjes tot luxueuze sweetboxen en gepersonaliseerde sweettables. Wat de gelegenheid ook is, bij Yumbons creëren we de perfecte zoete traktatie. Heeft u een speciaal evenement zoals een gender reveal party waar smakelijke cupcakes gewenst zijn, of wilt u iemand een onvergetelijke verjaardagsverrassing geven? Wij zijn er om u van dienst te zijn.

De oorsprong van Yumbons ligt in onze passie voor het vak van patisserie. Delen zit in ons DNA, dus bakken we met plezier voor onze klanten. Of u nu op zoek bent naar bruidstaarten of een unieke sweettable, onze producten worden met toewijding en liefde vervaardigd voor ieder speciaal moment.

Alles wordt mogelijk gemaakt door onze handgemaakte lekkernijen in diverse smaken. Heeft u een specifieke wens die u niet direct op onze website vindt? Neem contact op om de opties te verkennen. We houden van nieuwe uitdagingen en het creëren van innovatieve smaken en ontwerpen. Bent u klaar om uw gasten te verrassen met de fijnste taarten bezorgen service? Kies voor Yumbons voor uw volgende zoete verleiding!

Handgemaakt

De producten zijn uniek en handgemaakt. Geen enkele box of taart is hetzelfde.

Liefde

Alle producten worden met veel zorg en liefde voor je gemaakt.

Diversiteit

Wij verzorgen voor elk religieus en commerciële feestdagen taarten en sweetboxen.

Ik ben Anjali en ben 27 jaar. Door de Corona verveling in 2020 heb ik mijn hobby bakken weer opgepakt. En ben toen zonder plan begonnen met Yumbons. Meteen na de eerste dag kreeg ik een bestelling en ben toen gaan brainstormen. Gestart met kleine zoetigheden en kort erna ook taarten toegevoegd aan het assortiment.

Goed om te weten dat ik niet meer vanuit huis taarten bak. Maar mijn eigen locatie heb in Aalsmeer. Zo ben je welkom voor een proeverij of afhaal in de bakkerij. Afhalen in Hoofddorp blijft nog steeds mogelijk.

Maar naast Yumbons is het goed om te weten dat ik fulltime werk. Berichten zullen om die reden niet meteen beantwoord worden. Streef er wel naar om binnen 4 uur een reactie te geven.

Door de drukte krijg ik hulp van mijn broertje Aman. Hij is dan ook verantwoordelijk voor de social media.

Ook probeer ik voor elke feestdag een box te maken. Of het nou voor Kerst, Eid of Diwali is. Ik wil dat iedereen zich welkom voelt bij ons. ❤️