Over Yumbons

Welkom bij Yumbons!

Dé specialist in zoetigheden. Van sweetboxen tot sweettables en traktaties, wij doen het allemaal! Voor iedere gelegenheid maken wij een bijpassende zoete verrassing. Of het nu gaat om een gender reveal party waarvoor je cupcakes nodig hebt of omdat je iemand wil verrassen voor haar of zijn verjaardag, wij staan klaar om jou te helpen.

Yumbons is ontstaan uit onze passie voor bakken. Omdat het in ons zit om te delen, bakken wij graag voor jou.

De producten worden met liefde handgemaakt in verschillende smaken. Echt alles is mogelijk. Staat jouw wens er niet tussen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën, smaken en creaties.

Ik ben Anjali en ben 27 jaar. Door de Corona verveling in 2020 heb ik mijn hobby bakken weer opgepakt. En ben toen zonder plan begonnen met Yumbons. Meteen na de eerste dag kreeg ik een bestelling en ben toen gaan brainstormen. Gestart met kleine zoetigheden en kort erna ook taarten toegevoegd aan het assortiment.

Maar naast Yumbons is het goed om te weten dat ik fulltime werk. Berichten zullen om die reden niet meteen beantwoord worden. Streef er wel naar om binnen 8 uur een reactie te geven.

Door de drukte krijg ik hulp van mijn broertje Aman. Hij is dan ook verantwoordelijk voor de social media.

Ook probeer ik voor elke feestdag een box te maken. Of het nou voor Kerst, Eid of Diwali is. Ik wil dat iedereen zich welkom voelt bij ons. ❤️