• Landelijk gekoelde bezorging door heel Nederland
  • 5 ster review op Google
  • Versheidsgarantie
  • 06 -13735716
  • Aalsmeer & Hoofddorp
  • Landelijk gekoelde bezorging door heel Nederland
  • 5 ster review op Google
  • Versheidsgarantie
  • 06 -13735716
  • Aalsmeer & Hoofddorp

Bruidstaart

Vier de mooiste dag van je leven met een prachtige, op maat gemaakte bruidstaart. Deel je persoonlijke stijl en voorkeuren met ons, en wij zorgen ervoor dat jouw taart perfect aansluit bij jouw dag. Bovendien geniet je van het gemak van taarten bezorgen door heel Nederland, uitgevoerd met onze gekoelde bezorging service om de taarten versheidgarantie te waarborgen.

Onze bruidstaarten beginnen bij een vriendelijke prijs van €6 per persoon. Zoek je iets exclusiefs? Dan bieden we exclusieve taarten aan vanaf €8 per persoon. Met onze complete service voor bruidstaarten, waaronder het bezorgen en de versheidsgarantie, maken we jouw speciale dag onvergetelijk.

Proeverij

Benieuwd naar de heerlijke smaken die wij bieden? Voor slechts €70 kun je een proeverij aanvragen, inclusief een intakegesprek waarbij je 10 verschillende smaken kunt uitproberen in de bakkerij. Tijdens het intakegesprek bespreken wij de mogelijkheden voor de bruidstaart.

Extra persoon meenemen? Dat kan uiteraard met een toeslag van €20 per persoon.

Het proefpakket is ook op te halen of kan, tegen een kleine vergoeding, thuis bezorgd worden met de zekerheid van onze gekoelde bezorgdienst. Take away proefpakket is €50.

Exclusieve bruidstaart

Op zoek naar een bruidstaart die verre van gewoon is? Bij ons vind je exclusieve, op maat gemaakte bruidstaarten die jouw grote dag nog onvergetelijker maken. Vertel ons jouw voorkeuren en samen creëren we een 5-sterren taart die jouw droom verbeeldt.

Onze 5-sterren taarten zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook ware kunstwerken die kunnen bewegen of met sfeervolle verlichting komen. Zorg ervoor dat jouw trouwtaart dé blikvanger van de gelegenheid wordt.

Hoe ziet de reis eruit bij het bestellen van een bruidstaart?

Waar moet je rekening mee houden bij het bestellen van een bruidstaart?

Wanneer u kiest voor taarten bezorgen op locatie, is het cruciaal dat er een functionerende, gekoelde ruimte beschikbaar is om de kwaliteit van de taart te waarborgen. Voldoende koelruimte is essentieel voor het behoud van de perfecte conditie van uw bestelling.

Daarnaast is het noodzakelijk om een aparte ruimte te hebben voor het zorgvuldig stapelen van de taart, evenals een taarttafel die klaarstaat voor de presentatie van het meesterwerk. Het is belangrijk dat er een contactpersoon aanwezig is die bereikbaar is voor de bakkerij of de koerier om een soepele gekoelde bezorging te verzekeren.

Bij complexe bestellingen met meerdere lagen is het van belang dat er een serveerwagen beschikbaar is om de taart veilig te kunnen serveren. Indien deze voorzieningen niet getroffen worden, kunnen wij helaas niet garanderen dat de taart correct opgestapeld kan worden, omdat we de perfecte uitkomst zonder deze middelen niet kunnen waarborgen.

Elk ontwerp is mogelijk!

Ontdek de prachtige variatie aan bruidstaarten die wij met liefde hebben gecreëerd voor talloze gelukkige stellen. Het kiezen van de perfecte bruidstaart die jullie speciale dag complementeert, is iets waarbij we je graag assisteren.

Om ervoor te zorgen dat we samen de ideale taart kunnen ontwerpen, adviseren we je om ruim op tijd contact op te nemen, bij voorkeur één jaar vooruit. Dit stelt ons in staat om niet alleen de taart van jullie dromen te verwezenlijken maar ook om voordeliger ingrediënten in te kopen. Mocht je geïnteresseerd zijn in taarten bezorgen voor andere speciale gelegenheden, dan staan we ook daarvoor klaar om je wensen te vervullen.